DEFAULT

DEFAULT

Trapi i vjeter ciljeta zajmina

Posted by Gardajinn

Telekomedi nga Vangjel Kozma Regjia Spartak Pecani, Naun Shundi Aktoret: Cekja, Suela Konjari, Fadil Hasa, Naun Shundi, Albert Verria, Bujar Asqeri,Ciljeta Xhilaga.4/4(). Sep 21,  · Telekomedi nga Vangjel Kozma Regjia:Spartak Pecani Naun Shundi Aktoret:Sejfulla Myftari,Fadil Hasa,Suela Konjari, Naun Shundi,Mehdi Malkaj,Ciljeta Xhilaga,Bu. Besojmë se shumë prej jush e mbajnë mend të dashurën e personazhit kryesor, Florit (luajtur nga Arben Derhemi), tek “Ishte koha për dashuri”, vijimi i serialit të njohur “Njerëz dhe fate”. Një tjetër eksperiencë e Çilit në film ka qenë në komedinë “Trapi i vjetër”, ku ajo luante krah aktorit të njohur Sejfulla Myftari.

Trapi i vjeter ciljeta zajmina

Besojmë se shumë prej jush e mbajnë mend të dashurën e personazhit kryesor, Florit (luajtur nga Arben Derhemi), tek “Ishte koha për dashuri”, vijimi i serialit të njohur “Njerëz dhe fate”. Një tjetër eksperiencë e Çilit në film ka qenë në komedinë “Trapi i vjetër”, ku ajo luante krah aktorit të njohur Sejfulla Myftari. Telekomedi nga Vangjel Kozma Regjia Spartak Pecani, Naun Shundi Aktoret: Cekja, Suela Konjari, Fadil Hasa, Naun Shundi, Albert Verria, Bujar Asqeri,Ciljeta Xhilaga.4/4(). Telekomedi nga Vangjel Kozma Regjia:Spartak Pecani Naun Shundi Aktoret:Sejfulla Myftari, Suela Konjari,Mehdi Malkaj,Naun Shundi,Albert Verria,Ciljeta Xhilaga,Bujar Asqeri/5().weekly ahang-mardom-azar-varadoga.com ahang-mardom-azar-varadoga.com ://ahang-mardom-azar-varadoga.com .

see the video Trapi i vjeter ciljeta zajmina

Trapi i Vjeter - Koka Qenit :D, time: 1:27
Tags: Trapi i vjeter ciljeta zajmina,Trapi i vjeter ciljeta zajmina,Trapi i vjeter ciljeta zajmina.

and see this video Trapi i vjeter ciljeta zajmina

TRAPI I VJETER... (vazhdimi), time: 24:48
Tags: Trapi i vjeter ciljeta zajmina,Trapi i vjeter ciljeta zajmina,Trapi i vjeter ciljeta zajmina.

2 thoughts on “Trapi i vjeter ciljeta zajmina

  1. JoJozil

    I am sorry, that I interrupt you, would like to offer other decision.

  2. Netaxe

    It � is intolerable.

Leave A Comment